Η Ομάδα μας

fotomariasample

Μαρία Μπαλή – Ψυχολόγος, Ειδική Παιδαγωγός, ΜSc Ψυχική Υγεία

Η Μαρία Μπαλή είναι ψυχολόγος – ειδική παιδαγωγός και είναι η επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου του έτους 2006. Ειδικεύτηκε στη Διάγνωση και Αποκατάσταση Μαθησιακών Δυσκολιών, καθώς και τη Συμβουλευτική Παιδιών – Εφήβων, Γονέων και Εκπαιδευτικών σε θέματα Μαθησιακών Δυσκολιών και Προβλημάτων Συμπεριφοράς, σε φορείς όπως η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.), το Πολύτεχνο, η Ελληνική Εταιρεία Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας Οικογένειας (ΕΕΣΣΚΕΨΟ) και η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Διαταραχής Ελλειματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Ψυχική Υγεία στο τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει απασχοληθεί σε μονάδες υποστήριξης εφήβων και νέων αλλά και σε κέντρα ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης παιδιών και ενηλίκων . Εργάζεται με παιδιά και οικογένειες με νοητικές δυσκολίες, μαθησιακές δυσκολίες, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητα, Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή. Έχει εμπειρία στην παράλληλη στήριξη σε παιδιά με αυτισμό και στη μελέτη – σχολική οργάνωση παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

petr

Δημητροπούλου Πετρούλα – Ψυχολόγος, Ειδική Παιδαγωγός

Η Δημητροπούλου Πετρούλα είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και το σεμινάριο εκπαίδευσης στη Διάγνωση και Συμβουλευτική ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες της Εταιρίας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου. Από το 2001 εργάζεται ως ψυχολόγος και υπεύθυνη δομών ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής, παρέχοντας υπηρεσίες αποκατάστασης και συμβουλευτικής υποστήριξης παιδιών, ενηλίκων και οικογενειών.

Τον Ιούνιο του 2012 αποφοίτησε από το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

GiannisBourdakis

Γιάννης Μπουρδάκης – Λογοθεραπευτής

O Γιάννης Μπουρδάκης, Λογοθεραπευτής MSc, σπούδασε λογοθεραπεία στο τμήμα Λογοθεραπείας της Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Α.Τ.Ε.Ι. Πάτρας. Από το 2004 έως το 2007 εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στη Θεσσαλονίκη. Εργάστηκε πάνω στις δυσκολίες λόγου, ομιλίας και επικοινωνίας σε παιδιά και ενήλικες. Ειδικεύτηκε μέσα από την εμπειρία με ανάλογα περιστατικά στην Ακουστική-Προφορική Εκπαίδευση χρηστών κοχλιακού εμφυτεύματος. Αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις συνέχισε τις σπουδές του στο University College London (Λονδίνο) όπου του απονεμήθηκε ο τίτλος MSc Neuroscience, Language and Communication. Η διπλωματική του εστίασε στην αντίληψη της έμφασης (focus) από τους χρήστες κοχλιακού εμφυτεύματος και ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με το Ακουολογικό τμήμα της ΩΡΛ κλινικής Π.Γ.Ν. Α.Χ.Ε.Π.Α. (Θεσσαλονίκη) το 2009. Την ίδια χρονιά ολοκληρώθηκε και η μετεκπαίδευση του στην Μέθοδο Νευρολειτουργικής Αναδιοργάνωσης “Β.Padovan” (Πάντοβαν) . Από το Σεπτέμβριο του 2009 ως σήμερα ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Αθήνα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s